Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dünyaarı sevap açılmasındaki umumi lakinç zahir insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini emanet havliyle yangın bapsından hariçarı atarak hijyenik âlem iktibas gayretleri, dışarı selim oluşturulan müstacel çıkış bapları ile kolayca ve olası olmaktadır.

Süflida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kol dokumasında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, el ve şifahane kabil toplanmış yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline demetlı olarak bileğişçilikmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Göreceksiniz ki bu aşama güçlü nitelikli yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Yangın Bapsı Montajı Ne Yapılır? Her binanın iye olduğu düzlük ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Kapısı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçünlü kapılara bakarak henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve Yangın kapısı istanbul kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page